سلامت نیوز : اگر میخواهید به پوست خود کمک کنید و از شر جوشهای مزاحم و دانههای سر سیاه خلاص شوید، پس این نوشیدنیهای طبیعی را امتحان کنید.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از جام جم ؛ این نوشیدنی ها به تصفیه خون و رفع ناخالصی های بدن کمک می کنند.
آب: بهترین نوشیدنی آب است. مصرف روزانه بین شش تا هشت لیوان آب می تواند از طریق کمک به کلیه ها، کبد و همچنین ایجاد تعریق و دفع سموم به درمان آکنه صورت و بدن کمک بسزایی کند.
انار: انار خاصیت ضدعفونی کنندگی دارد و دفع کننده چربی هاست و در رفع سموم و اغلب عفونت های داخلی نقش بسزایی دارد، مصرف آب انار شیرین بعد از وعده های غذایی برای تصفیه ی خون و تقویت کبد و همچنین رفع آکنه مناسب است.
آلوئه ورا: ۲۵۰ گرم آلوئه ورا و یک گرم هویج را مخلوط کنید و به صورت روزانه مصرف کنید.
خربزه: مخلوط نصف یک خربزه و یک فنجان آب نارگیل روشی مناسب برای تصفیه خون است و از بروز آکنه جلوگیری می کند.
کیوی: مخلوط آب، یک عدد کیوی و یک فنجان زغال اخته و یک فنجان تمشک را به صورت روزانه و ناشتا میل کنید.
چای: چای به روند پاک سازی و تصفیه خون کمک می کند. این گیاه ذخایر چربی را از کبد دفع می کند و از نوشیدنی های بسیار خوشمزه و مقوی است البته استفاده از زنجبیل یا دارچین همراه چای بسیار موثر است. همچنین نوشیدن یک لیوان چای سبز به صورت روزانه می تواند به شما در داشتن خونی تمیز و علاوه بر آن داشتن صورت و بدنی بدون آکنه کمک به سزایی کند.
شیر و لیمو: هردو از موادی هستند که به عنوان تصفیه کننده خون مورد استفاده قرار می گیرد. به این صورت که آب لیمو را بگیرید و با شیر و یک لیوان کوچک آب گرم مخلوط کرده و میل کنید البته تأثیر آن به صورت ناشتا بیشتر خواهد بود.
سیر: از آن برای تصفیه خون استفاده می کنند. بدین صورت که سه حبه سیر را با یک فنجان آب گرم مخلوط کرده و به صورت روزانه مصرف کنید.
سیب: سیب با خواص پاک سازی آن شناخته شده است و موجب پاک سازی روده و سموم بدن می شود. استفاده از آن را فراموش نکنید.
پیشنهاد سردبیر
-
چرا امسال باید غذای نذری را با ایمنی بیشتری بپزید؟
متخصصان بهداشت تاکید میکنند در ایام سوگواری عزاداران حسینی، موکبها و هیئتهای مذهبی نسبت به رعایت نکات بهداشتی اهتمام و دقت بیشتری داشته باشند.
-
ارتباط متقابل رژیم غذایی نامناسب و کابوس شبانه
افرادی که رژیم غذایی ناسالمتری داشتند، رویاهای منفی بیشتری را گزارش کردند و بهطور کلی خواب ضعیفتری داشتند.
-
برای پرخوری و کم خوری عصبی در جنگ چه کنیم؟
در حالت جنگ و استرس افزایش ترشح هورمون کورتیزول در غده فوقکلیوی شرایط خاصی را ایجاد میکند و باعث افزایش اشتها در افراد میشود.
-
فراخوان ملی برای غربالگری، کنترل و بازتوانی بیماریهای مزمن تنفسی
معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاستجمهوری، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و انجمن متخصصین ریه ایران، با انتشار فراخوانی مشترک، از طرحهای پیشنهادی برای غربالگری، کنترل، تشخیص و بازتوانی بیماریهای مزمن تنفسی حمایت میکنند.
-
علائم، پیشگیری و اقدامات اورژانسی در گرمازدگی
عضو هیات علمی گروه طب اورژانس دانشگاه علوم پزشکی شیراز، گرمازدگی را یک موقعیت تهدیدکننده حیات و فوریت پزشکی عنوان کرد که باید به سرعت مورد پیگیری درمانی قرار گیرد.
-
افراد نابینا چه میبینند؟
اصطلاح «نابینایی» طیف گستردهای از اختلالات بینایی، از کمبینایی تا نابینایی کامل را شامل میشود.
-
۶ عادت عصرگاهی که باعث آلزایمر می شود
افزایش سن و عوامل ژنتیکی نقش مهمی در بروز بیماری آلزایمر دارند، اما این همه ماجرا نیست. سبک زندگی هم در سلامت مغز و پیشگیری از زوال شناختی بسیار مؤثر است.
-
درمان قطعی کم خونی
متخصصان میگویند درمان کمخونی بسته به علت، نوع و شدت آن متفاوت است و تا دلیل آن شناخته نشود، نمیتوان گفت بدون دارو هم درمان میشود یا نه. اما هرچند دارو و تغذیه، پایههای اصلی درمان هستند، اما در برخی شرایط، روشهایی غیر از داروهای خوراکی هم برای درمان این عارضه استفاده میشود.
نظر شما